Nieuw uitshirt PSV als eerbetoon aan muzikale erfgoed van Eindhoven

Reacties

Na Ajax, Feyenoord en AZ heeft vrijdag ook PSV zijn uitshirt voor het aankomende seizoen gepresenteerd. De Eindhovenaren gaan hun wedstrijden buiten het eigen Philips Stadion spelen in een lichtblauw tenue, dat een eerbetoon is aan het muzikale erfgoed van Eindhoven.

Nieuw uitshirt PSV als eerbetoon aan muzikale erfgoed van Eindhoven
© ยฉPSV

Het PSV-tenue werd vrijdagochtend geรฏntroduceerd met een videoclip van de Eindhovense hiphopartiest Fresku, die er speciaal een nummer voor schreef. 'Het is een droom die uitkomt om in mijn eigen woorden voor Eindhoven en PSV een nummer te mogen schrijven die de band beschrijft die ik met hen heb. Eindhoven en PSV zijn met elkaar verweven en dit nummer is een eerbetoon aan beiden', zegt Fresku op de website van PSV.

Ook commercieel directeur Frans Janssen is enthousiast: 'We hebben voor deze Away Kit voor een unieke campagne gekozen als โ€™s werelds eerste shirtonthulling door middel van streams. De geluidsgolven op het shirt refereren naar het muzikale erfgoed van Eindhoven, zoals de uitvinding van de CD, en vraagt daarom om een muzikale introductie.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.