Nieuw onderzoek VVV naar 'kwaadwillende' Feyenoord-fans

Reacties

VVV-Venlo stelt een onderzoek in naar 'een groep bezoekers op de thuistribunes met kwaadwillende bedoelingen'. De club kreeg in het thuisduel met Feyenoord met hetzelfde probleem te maken als een half jaar geleden.

Nieuw onderzoek VVV naar 'kwaadwillende' Feyenoord-fans
© Pro Shots

In april veroorzaakten fans van de Rotterdammers onrust in de thuisvakken. Ze kwamen aan kaarten via een amateurclub uit Limburg die een samenwerkingsverband had met VVV. Hoewel de club extra maatregelen nam om de veiligheid van de supporters afgelopen zondag wel te garanderen, waren er weer ongeregeldheden.

'Ondanks alle genomen veiligheidsmaatregelen, hebben diverse stadionbezoekers gistermiddag derhalve een zeer vervelend gevoel overgehouden aan het bezoeken van Covebo Stadion - De Koel -. Dat vindt de club een zeer kwalijke zaak en daar willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden', aldus directeur Marco Bogers in een statement op de clubsite. VVV gaat de getroffen thuisfans een compensatie aanbieden.

VVV gaat samen met politie en justitie de wanordelijkheden op de tribunes onderzoeken. Overigens zat ook de Limburgse aanhang niet stil bij de 0-3 nederlaag: trainer Robert Maaskant werd getrakteerd op witte zakdoekjes en – naar eigen zeggen – beledigingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV
Meer over VVV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.