Nieuw Bulgaars bod op Padt stelt FC Groningen voor dilemma

Reacties

Ludogorets Razgrad probeert Sergio Padt per direct naar Bulgarije te halen. FC Groningen heeft een nieuw bod ontvangen.

Nieuw Bulgaars bod op Padt stelt FC Groningen voor dilemma
© Pro Shots

Ludogorets waagde in januari ook al een poging om Padt per direct in te lijven, maar ving toen bot bij Groningen. Nu waagt de Bulgaarse kampioen, die met Padt al een akkoord heeft over een samenwerking vanaf de zomer, nog een poging. Dit kan doordat de Bulgaarse transfermarkt tot eind februari open is.

Het nieuwe bod stelt Groningen voor een dilemma. Padt staat open voor een directe overgang en Groningen zou nu nog wat aan hem kunnen verdienen. Tegelijkertijd zou zijn vertrek een grote sportieve aderlating betekenen. Groningen heeft het bod van Ludogorets in overweging genomen en gaat de voors en tegens tegen elkaar wegstrepen.

Padt zelf liet na afloop van het duel met Feyenoord (0-0) bij ESPN weten op de hoogte te zijn van het nieuwe bod van Ludogorets. 'Maar het is aan de club of het goed genoeg is om mij nu te laten gaan. Daar weet ik voor de rest ook niks van.'

De Noor Per Kristian Bratveit is momenteel stand-in van Padt. Hij werd in januari op huurbasis overgenomen van Djurgardens IF. Achter Bratveit heeft de club nog de beschikking over de jonge Jan de Boer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer S. Padt
Meer over S. Padt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.