Nice wil na Kluivert en Stengs ook Rosario: PSV ontvangt bod

Reacties

De interesse van OGC Nice voor Pablo Rosario begint concreet te worden. PSV heeft een bod ontvangen op de 24-jarige middenvelder.

Nice wil na Kluivert en Stengs ook Rosario: PSV ontvangt bod
© Pro Shots

Vraag en aanbod liggen nu nog uit elkaar. Nice wil naar verluidt zo'n vier miljoen euro betalen voor Rosario, wiens contract nog twee jaar doorloopt. Voor PSV valt zeker te praten over het vertrek van de enkelvoudig international, maar dan zullen de clubs in de onderhandelingen wel nader tot elkaar moeten komen.

Rosario verscheen zondag ondanks de interesse van Nice nog gewoon op het trainingsveld. Vorig seizoen was de controlerende middenvelder nog een vaste waarde in de ploeg van Roger Schmidt, maar dit seizoen is hij gezakt in de pikorde. Hij moet Marco van Ginkel en Davy Pröpper voor zich dulden op zijn positie.

Bij Nice zou Rosario na Calvin Stengs en Justin Kluivert de derde Nederlander worden die in korte tijd voor de club aan de Côte d'Azur tekent. Behalve de voormalig speler van Almere City FC is ook Donyell Malen op weg naar de uitgang bij PSV. De Oranje-international heeft zich bij Borussia Dortmund gemeld voor de medische keuring.

Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer OGC Nice
Meer over OGC Nice
Meer P. Rosario
Meer over P. Rosario
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.