Neymar wil fans terugwinnen: 'Met knuffels en een hoop liefde'

Reacties

Neymar zei twee weken geleden nog dat hij nu ook elke thuiswedstrijd als een uitwedstrijd zou beschouwen, omdat hij constant werd uitgefloten door het publiek van Paris Saint-Germain. Met drie belangrijke goals in zijn laatste Ligue 1-duels begint de liefde een beetje terug te komen.

Neymar wil fans terugwinnen: 'Met knuffels en een hoop liefde'

In speelronde vijf, zes en acht van de Franse competitie was Neymar met zijn goals verantwoordelijk voor de overwinning van PSG, zowel tegen Strasbourg als tegen Stade Reims en Bordeaux werd met 1-0 gewonnen.

Dat Neymar nu goed presteert in het shirt van PSG, komt op een goed moment voor de Braziliaan. Fans hadden hem na een hete transferzomer via spandoeken en liedjes duidelijk gemaakt dat ze hem niet meer hoefden te zien. Nu de inbreng van Neymar een boel punten oplevert, wordt de verhouding tussen de fans en de duurste speler ooit een stuk beter.

'Het is alsof je met je vriendin bent', begon Neymar tegenover de Franse televisie aan een bijzondere vergelijking. 'Op sommige momenten ben je de slechterik, maar met knuffels en een hoop liefde komt het allemaal weer goed.' Daarmee eindigde Neymar zijn charmeoffensief niet. 'Ik wil mijn leven geven voor PSG en mijn club helpen met het maken van doelpunten.'

Na de overwinning op Bordeaux gaat PSG weer Europa in. Dinsdag staat de uitwedstrijd tegen Galatasaray op het programma. PSG is goed begonnen aan het nieuwe seizoen van de Champions League, Real Madrid werd tijdens de eerste speelronde met 3-0 verslagen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSG
6
5
1
0
17-2
+15
16
2
Real Madrid
6
3
2
1
14-8
+6
11
3
Club Brugge
6
0
3
3
4-12
-8
3
4
Galatasaray
6
0
2
4
1-14
-13
2
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.