Neymar komt na voetbalshow Brazilië met eerbetoon aan zieke Pelé

Reacties

Brazilië heeft na de wervelende zege op Zuid-Korea in de achtste finale van het WK gezorgd voor een hartverwarmend eerbetoon. De Goddelijke Kanaries zorgde direct na afloop voor een boodschap aan het adres van de zieke Pelé. Het voetbalicoon kampt met stevige gezondheidsproblemen.

Neymar komt na voetbalshow Brazilië met eerbetoon aan zieke Pelé
Brazilië
Brazilië
4 - 1
Zuid-Korea
Zuid-Korea

Niets liet Brazilië de eerste helft heel van de arme Koreanen. Het gigantische krachtsverschil werd voor de rust op het scorebord pijnlijk zichtbaar (4-0). In de tweede helft kon de voet van het gaspedaal, waardoor de Aziaten nog een eretreffer konden maken. De Brazilianen legden de focus na afloop direct naar hun zieke landgenoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens diverse berichtgevingen heeft Pelé te horen gekregen dat hij niet meer te behandelen is in zijn strijd tegen darmkanker. Daarnaast zouden er diverse uitzaaiingen zijn van de tumor, waardoor hij te horen zou hebben gekregen gekregen dat zijn chemotherapie is opgeschort en dat hij alternatieve zorg aangeboden krijgt. Pelé ligt op de palliatieve afdeling en zou enkel nog pijnstilling krijgen, al benadrukten zijn dochters dat hij niet op sterven ligt.

Na afloop van de wedstrijd verzamelde sterspeler Neymar zijn ploeggenoten om Pelé vanuit Qatar een hart onder de riem te steken. De hele selectie verzamelde zich rondom een spandoek met een afbeelding van de drievoudige wereldkampioen, die eerder aangaf de wedstrijd in het ziekenhuis te kijken. Overigens waren er ook spandoeken van supporters met een boodschap aan het adres van Pelé.

Bekijk hier de foto's van de spandoeken voor Pelé:

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.