Newcastle verlengt contract topscorer tot medio 2026

Reacties

Miguel Almirón blijft Newcastle United voorlopig trouw. De Paraguayaan heeft een nieuw contract getekend dat hem tot medio 2026 op St. James' Park bindt, zo maakt zijn werkgever vrijdagmiddag wereldkundig.

Newcastle verlengt contract topscorer tot medio 2026
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Almirón, sinds 2019 actief bij de zwart-witten, is uiteraard blij met de overeenkomsten. 'Ik voelde me hier gelijk thuis en welkom. Het voelt alsof ik onderdeel uitmaak van de familie, dus ik ben heel blij dat ik hier kan blijven en ik zal alles blijven geven om de mensen in Newcastle te bedanken. Ik heb sinds ik hierheen kwam hard gewerkt om beter te worden, ik bedank daar ook de staf en mijn ploeggenoten voor. Dit voelt als loon naar werken.'

Het is mooi nieuws voor Newcastle aan de vooravond van de eerste bekerfinale die de club deze eeuw speelt. Zondagmiddag kruist het elftal van Eddie Howe de degens met Erik ten Hags Manchester United: op Wembley is de League Cup-trofee de inzet. Coach Howe is blij dat zijn sterspeler blijft.

'Miggy is een heel belangrijk onderdeel van onze selectie, op en buiten het veld. Het verheugt me om te zien dat zijn bijdrage op deze manier wordt erkend. Ik ben heel blij dat we samen verder zullen werken.' Almirón is met tien goals clubtopscorer in de Premier League. In oktober 2022 kreeg hij zowel de onderscheiding voor beste speler van de maand als die voor mooiste doelpunt van de maand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

M. Almirón


Geboortedatum:
10 februari 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Asunción
Nationaliteit
Paraguay
Lengte:
1,74 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Newcastle United
Nationaal team:
Paraguay
Bekijk hier al onze video's
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Meer M. Almirón
Meer over M. Almirón
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.