Neres vindt het te vroeg voor transfer naar topcompetitie

Reacties

David Neres is niet bezig met een vertrek bij Ajax. De Braziliaanse aanvaller heeft het gevoel dat hij nog niet uitgeleerd is in Amsterdam en wil minstens nog een jaar blijven.

Neres vindt het te vroeg voor transfer naar topcompetitie

Begin mei kwam naar buiten dat een Duitse topclub een bod van meer dan 28 miljoen euro op Neres had uitgebracht. Ajax verwees dit voorstel echter naar de prullenbak. Daar heeft Neres (21) geen enkel probleem mee: 'Ik ben nu helemaal niet bezig met een vertrek', zegt de Braziliaan in zijn vaderland tegen ESPN. 

'Ik denk dat ik er nog niet klaar voor ben om in een sterkere competitie te spelen', vervolgt Neres. 'Ik wil meer wedstrijden voor Ajax spelen, ervaring opdoen en prijzen winnen. Misschien zal ik dan volgend jaar, of misschien nog wel later, eens over een transfer gaan nadenken.'

Neres maakte anderhalf jaar geleden voor twaalf miljoen euro de overstap van São Paulo naar Ajax. Die transfersom kan door bonussen oplopen tot maximaal vijftien miljoen euro. In het afgelopen seizoen (zijn eerste volledige seizoen in Nederland) was Neres goed voor veertien goals en dertien assists in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.