Negen trainers halen diploma, Van Persie en Maduro zetten volgende stap

Reacties

Adil Ramzi, Edwin Grünholz, Remko Bicentini, Roeland ten Berge, Ivar van Dinteren, Leeroy Echteld, Robert Franssen, Ulrich Landvreugd en Rob Servais hebben de UEFA Pro opleiding van de KNVB succesvol afgerond.

Negen trainers halen diploma, Van Persie en Maduro zetten volgende stap
© Pro Shots

Dat negental kan nu zelfstandig als hoofdtrainer aan de slag, zo maakt de KNVB donderdag bekend. Velen van hen zijn al werkzaam bij een club of land. Zo staat Ramzi voor de groep bij Jong PSV en is Bicentini bondscoach van Curaçao. Ten Berge (Go Ahead Eagles), Van Dinteren (FC Twente), Franssen (AZ), Landvreugd (Telstar) en Servais (RC Genk) werken als assistent bij een profclub. Grünholz (Quick Boys) en Echteld (De Treffers) zijn hoofdtrainer in het amateurvoetbal.

De KNVB presenteerde donderdag tevens de lijst met trainers die hun UEFA A Youth-diploma hebben behaald. Dat is de op één na hoogste trainersopleiding die de KNVB Academy organiseert. Het gaat in totaal om 34 trainers, onder wie voormalig Oranje-internationals Robin van Persie (werkzaam als assistent-trainer bij Feyenoord) en Hedwiges Maduro (trainer van Almere City Onder-21). De hele lijst is hier te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.