Negatieve vraag triggert Weghorst: 'Meen je dit nu echt?'

Reacties

Het toch al slechte humeur van Wout Weghorst werd er niet beter op. De Nederlandse spits van VfL Wolfsburg kreeg na de nederlaag tegen 1899 Hoffenhem in zijn ogen de verkeerde vragen. En daarvan was hij niet gediend.

Negatieve vraag triggert Weghorst: 'Meen je dit nu echt?'
© Pro Shots
1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim
2 - 1
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg

Weghorst had er flink de smoor in. De spits hechtte geen waarde aan zijn historische prestatie. De nederlaag tegen 1899 Hoffenheim nam al het goede gevoel weg. Vragen na afloop voor de camera van Sky maakte zijn humeur er niet beter op. 'Meen je dit nu echt?', reageerde Weghorst geprikkeld op de vraag of er sprake was van een dalletje. VfL Wolfsburg had immers in de strijd om de DFB Pokal tegen RB Leipzig ook een nederlaag geleden.

De spits van Wolfsburg was niet gediend van deze insteek. 'Tot vandaag, hoe lang hadden we niet verloren? Als je zo begint, dan ben je vanaf de eerste minuut heel negatief ingesteld. Dan hou ik ermee op', vervolgde Weghorst zijn tirade. 'Het is onze eerste Bundesliga-nederlaag na twee maanden. Daarom moet je beter inlezen en dan je vragen anders formuleren.'

De frustratie bij Wolfsburg kwam ook al tijdens de wedstrijd tot uitdrukking. In de blessuretijd kreeg Paulo Otavio een rode kaart na het onnodig (hard) hanteren van de noodrem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.