Negatieve hoofdrol knipoog-Kroaat bij clash tussen groepsgenoten Ajax

Reacties

In de clash der groepsgenoten van Ajax leidt Sporting Portugal halverwege met 1-3 tegen Besiktas. Domagoj Vida speelde in de eerste helft een negatieve hoofdrol bij de thuisploeg.

Negatieve hoofdrol knipoog-Kroaat bij clash tussen groepsgenoten Ajax
© Pro Shots
Beşiktaş
Beşiktaş
1 - 4
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

De Kroaat maakte vlak voor rust hands, waarna Pablo Sarabia de strafschop verzilverde. Daarmee zorgde hij voor de ruststand van 1-3, ook omdat door de heerlijke treffer van Alex Teixeira een streep ging wegens buitenspel.

Sebastián Coates was met twee goals de grote man bij Sporting. Cyle Larin maakte de vroege goal van de verdediger nog ongedaan, maar in de 27ste minuut sloeg de Uruguayaan nogmaals toe. Daarna kende Vida zijn onfortuinlijke moment.

Vida miste drie weken geleden het duel met Ajax wegens een blessure. Eind 2011 stond de Kroaat symbool voor het nare gevoel dat de Amsterdammers overhielden aan de ontknoping in hun Champions League-groep. Door een 1-7 zege van Olympique Lyon bij Dinamo Zagreb liep Ajax de tweede ronde mis. De geruchten dat de Kroaten de wedstrijd hadden verkocht, werden alleen maar aangewakkerd door een knipoog die Vida gaf aan Bafétimbi Gomis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.