Nederlandse subtop meldt zich voor VVV-uitblinker Unnerstall

Reacties

Toen Lars Unnerstall (27) afgelopen zomer neerstreek bij VVV-Venlo, had de Duitser een helder doel voor ogen: één jaar presteren in De Koel en dan terug naar een hoger niveau. Dat lijkt te gaan lukken. 

Nederlandse subtop meldt zich voor VVV-uitblinker Unnerstall

De voormalig Duits jeugdinternational is één van de pijlers onder de verrassende positie in de middenmoot van VVV. In de zomer kan hijzelf gaan oogsten, gezien de brede interesse uit verschillende landen. Vanuit de Eredivisie heeft naar verluidt al een reeks subtoppers geïnformeerd naar Unnerstall.

Vitesse, AZ, SC Heerenveen en FC Utrecht zouden zich allemaal hebben gemeld bij de zaakwaarnemer van de keeper, die komende zomer transfervrij is. Als doelman van Schalke 04 deed hij eerder in zijn loopbaan al ervaring op in de Bundesliga en Champions League. 

De kans lijkt klein dat VVV hem na dit seizoen kan behouden, maar de club heeft die hoop nog niet opgegeven. Unnerstall ontving een aanbieding van de Limburgers en legde die niet direct opzij. De hoop van VVV is gevestigd op het feit dat de Duitser het in Venlo uitstekend naar zijn zin heeft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.