Nederlandse doelman Flekken maakt promotie naar Bundesliga

Reacties

Mark Flekken heeft een mooie transfer te pakken. De doelman verruilt MSV Duisburg voor SC Freiburg en speelt daardoor komend seizoen in de Bundesliga.

Nederlandse doelman Flekken maakt promotie naar Bundesliga

De 24-jarige Flekken komt uit de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade. Al op jonge leeftijd vertrok de keeper naar Duitsland en daar speelde hij voor Alemannia Aachen, Greuther Fürth en sinds 2016 voor MSV Duisburg, dat in de 2. Bundesliga uitkomt. Nu mag Flekken het op het hoogste niveau in Duitsland gaan laten zien.

'Ik heb geweldige momenten beleefd in Duisburg, maar nu kijk ik ernaar uit om bij Freiburg de volgende stap te gaan zetten', zegt Flekken. Freiburg, dat als vijftiende eindigde in de Bundesliga, maakt niet bekend voor hoeveel jaar de doelman heeft getekend.

In februari werd Flekken nog onbedoeld wereldnieuws, toen hij in het duel met FC Ingolstadt 04 een kolderiek doelpunt om de oren kreeg. Flekken was op weg naar de waterfles die in zijn doel lag en daardoor kon Stefan Kutschke eenvoudig scoren (zie beelden onder).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.