'Nederlands' Esbjerg na promotie klaar voor komst Van der Vaart

Reacties

Esbjerg FB speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau van Denemarken. De ploeg van John Lammers versloeg in de promotie/degradatie-wedstrijden Silkeborg IF en keert daardoor terug in de Superligaen.

'Nederlands' Esbjerg na promotie klaar voor komst Van der Vaart

Esbjerg had de heenwedstrijd nog met 1-0 verloren, maar was zondag met 3-0 te sterk voor zijn tegenstander. Met een hattrick was Anders Dreyer de grote man bij Esbjerg. De twintigjarige aanvaller maakte al zijn drie doelpunten pas in het laatste kwartier van de wedstrijd.

Door de ruime overwinning maakt Esbjerg na een afwezigheid van een jaar zijn rentree in de Superligaen. Ted van Leeuwen is technisch directeur bij de club en in juni van vorig jaar stelde hij Lammers aan als hoofdtrainer. Lammers heeft met de promotie gedaan wat er van hem verwacht werd.

Nu Esbjerg zeker is van deelname aan de Superligaen, kan het serieus werk gaan maken van de komst van Van der Vaart. De 35-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij kampioen FC Midtjylland en wordt al geruime tijd in verband gebracht met Esbjerg. Zijn vriendin Estavana Polman handbalt bij Team Esbjerg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.