NEC nodigt Klopp uit voor duel in Nijmegen, vakantiekiekjes Neres

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

NEC nodigt Klopp uit voor duel in Nijmegen, vakantiekiekjes Neres

• Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Pepijn Lijnders aan de slag gaat als hoofdtrainer van NEC. Jürgen Klopp reageerde op de clubwebsite van Liverpool op het vertrek van zijn assistent: 'Er zal geen grotere supporter van NEC in Liverpool te vinden zijn dan ik.' Via Twitter laten de Nijmijngaren weten dat de Duitse trainer van harte welkom is om eens een duel in De Goffert te bezoeken.

'Ik ben niet perfect. Er zijn onderdelen van mijn spel die ik nog niet tot het hoogste niveau heb gebracht'
Lionel Messi wordt door velen gezien als de beste speler van de wereld, maar perfect? Dat vindt hij zichzelf niet. Met name in het nemen van penalty's kan Messi naar eigen mening verbeteren. (Blic)

'Mijn talent was een zegen en ik heb ontzettend hard gewerkt om het beste eruit te halen'
Cristiano Ronaldo is trots op wat hij bereikt heeft, als hij terugkijkt naar het jaar 2017. De ster van Real Madrid won zijn vijfde Gouden Bal en won onder meer met zijn club de Champions League en de Spaanse landstitel. (AS)

• Cristiano Ronaldo heeft niet alleen veel prijzen, maar ook ontzettend veel fans. Bijna 300 miljoen mensen volgen de Portugees op social media. 'Ik bedank al mijn fans voor hun steun', reageert Ronaldo. 'Zij inspireren mij om hard te blijven werken en het meeste uit iedere uitdaging die ik tegenkom te halen.' De eerste clichés van 2018 stromen al binnen.

'Als ik alleen was geweest, had ik bij FC Bamischijf gespeeld.'
• Thomas Verheijdt (28) wil in de nadagen van zijn carrière nog een keer cashen in het buitenland. Hij wil echter ook rekening houden met zijn gezin, waardoor hij niet koos voor een transfer naar Vietnam afgelopen zomer, toen hij vertrok bij MVV Maastricht. 'Ik heb ook een gezin', sprak hij. (De Limburger)

• Olympique Lyon is naar het Spaanse Murcia afgereisd voor een korte oefentrip in aanloop naar de tweede seizoenshelft. Zowel de mannenploeg als het vrouwenteam stapte in het vliegtuig, wat Shanice van de Sanden de kans gaf om even bij te praten met Memphis Depay.

Start of 2018 🇪🇸 #trainingcamp

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Virgil van Dijk werd in verband gebracht met Manchester City, dat hard op weg is naar de titel in de Premier League, maar koos voor een transfer naar Liverpool. De aanwezigheid van Jürgen Klopp op Anfield heeft daar een behoorlijk grote rol in gespeeld, zegt Van Dijk in The Daily Mirror. Volgens de Nederlander heeft Klopp "de X-factor". 'Sinds zijn komst is er veel progressie geboekt en ik denk dat het alleen nog maar beter zal worden', klinkt het. 'Iedereen bij Liverpool weet hoe enthousiast hij is, hoe hij spelers beter kan maken en hoe hij zijn spelers vertrouwen geeft. Dat past gewoon goed bij mij.'

• Ajax-aanvaller David Neres is voor zijn vakantie teruggevlogen naar Brazilië en vermaakt zich uitstekend, zo laat hij haast dagelijks weten op Instagram. Dat zal straks wel weer even wennen worden, terug in het koude Nederland...

#squad

Een bericht gedeeld door David Neres (@davidneres) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.