NEC huurt Achahbar van PEC Zwolle

Reacties

Mits de medische keuring op donderdag goed verloopt, speelt Anass Achahbar de rest van het seizoen voor NEC. De Nijmegenaren huren de 23-jarige spits voor één seizoen en hebben een optie tot koop bedongen.

NEC huurt Achahbar van PEC Zwolle

Achahbar, die vorig jaar nog als de grote zomeraankoop naar Zwolle trok, kende een moeizaam eerste seizoen in Overijssel. De clubleiding liet hem in de voorbereiding weten dat hij uit mocht kijken naar een andere werkgever. Er was wat buitenlandse interesse, maar daar kwam eerder deze week ook NEC bij.

Donderdag moeten de laatste plooien worden gladgestreken en moet Achahbar de medische keuring doorstaan. Aangezien hij al in Zwolle heeft meegetraind, worden er geen complicaties verwacht.

De Nijmegenaren willen komend seizoen direct een gooi doen promotie en zijn voornemens de selectie verder te versterken. De club zet met technisch directeur Remco Oversier in eerste instantie in op Nederlandse spelers. NEC verwacht dat het in de Jupiler League veelal op de helft van de tegenstander zal spelen en denkt met Achahbar een extra wapen te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.