Navas niet bang voor Courtois: 'Vertrekken? Ik ga net zo lief dood'

Reacties

Keylor Navas wil niet wijken voor Thibaut Courtois. De Costa Ricaan gaat het gevecht om zijn plek onder de lat bij Real Madrid met het mes tussen de tanden aan.

Navas niet bang voor Courtois: 'Vertrekken? Ik ga net zo lief dood'

De Madrilenen hebben een akkoord bereikt met Chelsea over de komst van Courtois en de Belg zet deze donderdag in Estadio Santiago Bernabéu zijn krabbel onder een zesjarig contract. Door die transfer lijkt het logisch dat Navas naar vertrekmogelijkheden kijkt, maar de goalie die met Real Madrid drie keer op rij de Champions League heeft gewonnen denkt niet aan een vertrek.

In gesprek met Onda Cero reageert de 31-jarige Costa Ricaan vastberaden: 'Natuurlijk heb ik geen plannen om te vertrekken. En ik wil dit duidelijk zeggen: ik wil net zo graag vertrekken als dat ik dood wil.'

Navas is door Real Madrid in 2014 overgenomen van Levante en groeide bij de topclub al snel uit tot eerste doelman. Toch waren er vaak ook twijfels en werd De Koninklijke de laatste jaren vrijwel voortdurend in verband gebracht met Courtois en met name David de Gea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.