Nasri verlaat Manchester City en volgt Eto'o naar Turkije

Reacties

Samir Nasri vervolgt zijn loopbaan in de Turkse Süper Lig. De dertigjarige Fransman is vertrokken bij Manchester City en heeft voor twee jaar getekend bij Antalyaspor.

Nasri verlaat Manchester City en volgt Eto'o naar Turkije

Pep Guardiola had in zijn selectie bij The Citizens geen plek meer voor Nasri, die vorig seizoen al op huurbasis speelde bij Sevilla. In de Primera División kende de spelmaker een opleving, maar ook daar werd de aanvallende middenvelder uiteindelijk wisselvallig. Nasri was in La Liga goed voor twee goals en drie assists.

Bij Antalyaspor treft Nasri tal van routiniers. Bij de club die vorig seizoen als vijfde eindigde in de Turkse competitie staan onder anderen Samuel Eto'o, Sandro (ex-Tottenham Hotspur), Jérémy Ménez (ex-AC Milan) en Johan Djourou (ex-Arsenal) onder contract. Voormalig PSV-doelman Ruud Boffin en Moestafa El Kabir, die doorbrak bij NEC, zijn ook ploeggenoten van Nasri.

De 41-voudig Frans international heeft uiteindelijk zes jaar onder contract gestaan bij Manchester City. Als kind van de stad maakte Nasri naam bij Olympique Marseille, dat hem in 2008 aan Arsenal verkocht. Drie jaar later vertrok de technicus naar Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.