Narsingh naar FC Twente: Feyenoorder krijgt nieuwe kans onder Jans

Reacties

Luciano Narsingh vervolgt zijn loopbaan bij FC Twente. De Tukkers nemen de dertigjarige aanvaller op huurbasis over Feyenoord, mits de medische keuring morgen (vrijdag) geen problemen oplevert. In Enschede treft hij Ron Jans, onder wie hij al speelde bij SC Heerenveen.

Narsingh naar FC Twente: Feyenoorder krijgt nieuwe kans onder Jans
© Pro Shots

Onder de vleugels van zijn oude trainer hoopt Narsingh de speeltijd te krijgen die hem niet is gegeven bij Feyenoord. Onder Dick Advocaat kwam de vleugelspits dit seizoen in de Eredivisie nog maar tot 391 minuten en scoorde daarin één keer. Woensdag bleef Narsingh op de bank in het bekerduel met Heracles Almelo.

FC Twente kan de vierde club worden waarvoor Narsingh in de Eredivisie actief is geweest. De rechtsbuiten brak door bij SC Heerenveen en was later succesvol bij PSV, waarna hij begin 2017 naar Swansea City vertrok. Feyenoord haalde de negentienvoudig Oranje-international in de zomer van 2019 terug naar Nederland.

Twente zocht naar een nieuwe aanvaller na het wegvallen van Václav Cerny, die door een zware knieblessure dit seizoen niet meer in actie kan komen. Feyenoord strikte ook een nieuwe aanvaller. De Rotterdammers bevestigden dinsdag de komst van de achttienjarige Aliou Baldé. Twente heeft geen optie tot koop op Narsingh.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.