Narsingh laat zich eindelijk gelden: 'Geweldig gevoel'

Reacties

Luciano Narsingh was zaterdag goedgemutst na het maken van zijn eerste goal in de Premier League. Tegen Watford zorgde de Nederlander ervoor dat zijn club Swansea City drie broodnodige punten pakte tegen Marvin Zeegelaar en Daryl Janmaat: 1-2.

Narsingh laat zich eindelijk gelden: 'Geweldig gevoel'

De rappe buitenspeler kwam halverwege de wedstrijd in het veld en keerde het tij voor zijn ploeg. In de eerste helft was Swansea op achterstand gekomen, maar vlak voor tijd ging de uitploeg er toch nog met de overwinning vandoor. Narsingh was na afloop blij met de late ommekeer. 'Het gaf een geweldig gevoel om niet alleen de winnende, maar ook mijn eerste Premier League-goal te maken', sprak Narsingh op de officiële kanalen van zijn werkgever.

De Nederlander speelt lang niet alles in Wales en kwam tot dusver twaalf keer in actie in de Engelse competitie. Zijn eerste treffer in de Premier League smaakte naar meer. Ook dankte hij zijn nieuwe manager Carlos Carvalhal, die midweeks de ontslagen Paul Clement verving. 'Hij (Carvalhal, red.) wilde dat wij onszelf lieten gelden en dribbelden met de bal. Dat gaf mij veel vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik veel kansen heb gehad dit seizoen, dus het was fantastisch om voor het eerst te scoren namens Swansea.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.