Napoli-uitblinker toont medeleven: 'Ajax heeft nog altijd een goed team'

Reacties

Khvicha Kvaratskhelia was dinsdag één van de doelpuntenmakers voor Napoli tegen Ajax. De Georgiër toonde zich na afloop gelukkig met zijn eerste treffer in de Champions League en stak Ajax een hart onder de riem.

Napoli-uitblinker toont medeleven: 'Ajax heeft nog altijd een goed team'
Ajax
Ajax
1 - 6
Napoli
Napoli

Kvaratskhelia maakte de 1-5 en was voor rust verantwoordelijk voor de assist bij de 1-2 van aanvoerder Giovanni Di Lorenzo. De captain van Napoli werd door de UEFA uitgeroepen tot man van de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. 'Giovanni is een geweldige speler en aanvoerder. Hij is heel belangrijk voor ons elftal', zei Kvaratskhelia over Di Lorenzo tegen UEFA.com.

De Georgiër maakte tegen Ajax zijn eerste Champions League-goal. 'Voor mij is een droom uitgekomen. Ik ben zo gelukkig, maar vooral door deze overwinning', aldus Kvaratskhelia, die direct na zijn doelpunt naar de kant werd gehaald door trainer Luciano Spalletti.

Kvaratskhelia liet na de eclatante overwinning op Ajax weten dat Napoli niet te makkelijk moet denken over de ontmoeting met de Amsterdammers in Napels (volgende week woensdag). 'Ze waren vanavond niet sterk, maar Ajax heeft nog altijd een goed team, goede spelers. Ze moeten hard blijven werken, ik wens hen geluk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep A UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Napoli
6
5
0
1
20-6
+14
15
2
Liverpool
6
5
0
1
17-6
+11
15
3
Ajax
6
2
0
4
11-16
-5
6
4
Glasgow Rangers
6
0
0
6
2-22
-20
0
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.