Napoli biedt Politano nieuw onderdak en geeft slinger aan veelbesproken rel

Reacties

Hij dacht in de tweede seizoenshelft uit te gaan komen voor AS Roma, maar nadat een veelbesproken ruildeal mislukte, bleef Matteo Politano toch bij Internazionale. Nu vertrekt de 26-jarige Politano alsnog: naar Napoli. 

Napoli biedt Politano nieuw onderdak en geeft slinger aan veelbesproken rel
© Pro Shots

Omdat AS Roma toptalent Nicolò Zaniolo kwijtraakte met een zware knieblessure reageerde de club door Politano aan te trekken. Hij zou worden geruild voor Leonardo Spinazzola, die Inter-coach Antonio Conte meer mogelijkheden in de achterhoede zou moeten geven. Beide spelers werden al medisch gekeurd en de deal leek beklonken. Nadat Inter twijfels kreeg en aanvullende eisen stelde, ketste de deal alsnog af. Spinazzola keerde terug naar Rome, Politano naar Milaan.

Nu heeft Politano dus alsnog een nieuwe club gevonden. Napoli neemt de drievoudig Italiaans international in eerste instantie op huurbasis over. De club heeft ook een optie tot koop bedongen. Politano speelt dus in elk geval tot de zomer van 2021 in Napels, want de duur van de huurperiode bedraagt achttien maanden.

Politano verwisselt met de verhuur de nummer twee van de Serie A (Internazionale) voor de nummer tien van de Italiaanse competitie. 

Spelersprofiel

M. Politano


Geboortedatum:
3 augustus 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Roma
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,71 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Napoli
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.