'Nagelsmann wil nu nog niet instappen bij Tottenham Hotspur'

Reacties

Julian Nagelsmann vindt dat hij een periode van reflectie nodig heeft. Dat meldt BILD op basis van bronnen rond de 35-jarige coach die ontslagen is bij Bayern München.

'Nagelsmann wil nu nog niet instappen bij Tottenham Hotspur'
© Pro Shots

Kort na het ontslag van de Duitse trainer afgelopen vrijdag kwamen de speculaties alweer op gang. Nagelsmann wordt genoemd als belangrijke kandidaat voor de trainerspositie bij Tottenham Hotspur, dat zondag afscheid nam van Antonio Conte. The Times meldde dat Tottenham de gesprekken met Nagelsmann al wilde starten.

Tot een snelle overstap gaat het echter niet komen. Nagelsmann zou eerst rustig willen nadenken over waar het voor hem is misgegaan bij Bayern. Hij gaat niet voor de zomerstop alweer aan de slag. Bij Spurs is er vooralsnog voor gekozen om het seizoen af te maken met Cristian Stellini, de Italiaanse ex-assistent van Conte, als interim-manager.

Met de afkoelingsperiode houdt Nagelsmann ook opties voor zichzelf open. Door Spaanse media wordt hij gezien als potentiële opvolger van Carlo Ancelotti bij Real Madrid. De Koninklijke toonde vijf jaar geleden al interesse in Nagelsmann, die toen als trainer was doorgebroken bij 1899 Hoffenheim. Bij de huidige nummer twee van Spanje heeft Ancelotti overigens nog een contract tot medio 2024.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.