NAC ziet doelman Bertrams naar FC Nordsjælland vertrekken

Reacties

Nigel Bertrams sluit deze week aan bij de selectie van FC Nordsjælland. De sluitpost verruilt NAC Breda na één seizoen voor de Deense club. Bertrams was vorige zomer transfervrij overgekomen van provinciegenoot Willem II.

NAC ziet doelman Bertrams naar FC Nordsjælland vertrekken

Nordsjælland verblijft momenteel in het Overijsselse Delden en speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen Ajax. Bertrams (25) had nog een contract tot medio 2019 en levert NAC een transfersom op. De goalie eindigde het vorige seizoen als nummer één bij de Bredase club na een rumoerig seizoen op keepersgebied waarin Bertrams nog een fikse schorsing uitzat. Zowel Bertrams als Mark Birighitti voldeden nauwelijks vorig seizoen. De Australiër Birighitti en de jonge Pool Karol Niemczycki zijn op dit moment over als keepers in de selectie. Er zullen twee doelmannen aangetrokken gaan worden. NAC speurt zelf naar oplossingen en hoopt via Manchester City een sluitpost te kunnen krijgen. Dat laatste zal nog wel even op zich laten wachten.

Bertrams verraste NAC met zijn vertrekwens, maar de Bredanaars waren sowieso al op zoek naar een extra doelman. Bertrams zou normaal gesproken als nummer één aan het seizoen begonnen zijn. Hoewel Birighitti in de voorbereiding een nieuwe kans zal krijgen. Na het vertrek van Bertrams moet NAC nu in ieder geval een nieuwe eerste keus aantrekken.

Voor trainer Mitchell van der Gaag is de keepersproblematiek niet nieuw. In zijn twee seizoenen bij Excelsior had hij ook problemen met het vinden van de juiste goalie. In zijn eerste seizoen wisselde hij Tom Muyters halverwege vrijwillig in voor Warner Hahn. Vorig seizoen startte Alessandro Damen bij Excelsior. Na diens blessure kwam de IJslander Ogmundur Kristinsson die later gepasseerd werd ten faveure van Theo Zwarthoed.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.