NAC zet promotiejacht kracht bij en winkelt in Utrecht

Reacties

NAC Breda heeft de volgende aanwinst voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Odysseus Velanas komt over van FC Utrecht, hij tekent voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

NAC zet promotiejacht kracht bij en winkelt in Utrecht
© Pro Shots

Velanas mocht van FC Utrecht uitkijken naar een andere club en de keuze is dus op NAC Breda gevallen. Daarmee blijft de in Griekenland geboren middenvelder actief op het niveau waarop hij de meeste wedstrijden speelde. Van de 117 wedstrijden die Velanas afwerkte in het betaald voetbal, speelde hij er slechts 3 in de Eredivisie en 114 op het tweede niveau voor Jong FC Utrecht en Helmond Sport.

De plannen van NAC Breda en Velanas zijn duidelijk. 'De club is ambitieus en volgens mij wordt het tijd dat we naar het hoogste niveau gaan. Ik ben een speler die goed aan de bal is, een goede dribbel heeft en goed is in de passing. Hopelijk wordt een jaar met een hoog rendement voor mij, met veel goals en assists', stelt de nieuwste aanwinst op de clubwebsite.

NAC Breda was vorig seizoen dichtbij promotie, maar in de finale van de play-offs werd verloren van NEC. De Brabanders waren als vijfde geëindigd in de Keuken Kampioen Divisie.

Spelersprofiel

O. Velanas


Geboortedatum:
5 juni 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Samos
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
PEC Zwolle
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.