NAC wil Seuntjens alsnog naar Breda halen

Reacties

NAC Breda is in verregaande onderhandeling met Ralf Seuntjens. De aanvalsleider van De Graafschap bezit in Doetinchem een aflopend contract. Dat de inmiddels 31-jarige Seuntjens graag nog eens voor NAC wil spelen is een publiek geheim.

NAC wil Seuntjens alsnog naar Breda halen
© Pro Shots

Naast NAC Breda zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de makkelijk scorende aanvaller, terwijl ook De Graafschap met zijn aanvoerder heeft gesproken over een langer verblijf. De geboren Bredanaar zelf lonkte na zijn vertrek bij VVV-Venlo in de zomer van 2019 al openlijk naar NAC. Toenmalig technisch directeur Tom van den Abbeele wees die toenadering af.

Over de gang van zaken destijds liet Seuntjens (wiens broer Mats in het verleden al wel voor de Bredase formatie uitkwam) al meerdere malen zijn teleurstelling en irritatie blijken. Van den Abbeele nodigde Seuntjens uit voor een gesprek om hem te vertellen dat de club geen gebruik wenste te maken van zijn diensten. De Graafschap was slagvaardig en haalde met de Seun een doelpuntenmaker, leider en ervaren kracht binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer Maurice Steijn heeft dit seizoen ook al een aantal ervaren spelers naar Breda gehaald om het ultieme doel – promotie naar de Eredivisie – te bewerkstelligen. Zo dragen Dion Malone, Lex Immers, Mario Bilate en Anco Jansen inmiddels het NAC-shirt. NAC hoopt nog altijd om dit seizoen terug te keren op het hoogste niveau, rechtstreeks of via de play-offs. Zowel NAC als De Graafschap maakt (achter de ongenaakbaar lijkende koploper SC Cambuur) aanspraak op een promotieticket naar de Eredivisie. Beide ploegen treffen elkaar dit seizoen – op 28 maart in Breda – nog.

Seuntjens maakte dit seizoen dertien competitietreffers voor de Superboeren, in de vorige afgebroken jaargang eindigde hij op zestien goals. De Graafschap is na RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar en VVV-Venlo de vijfde werkgever van Seuntjens in het betaalde voetbal.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
SC Cambuur
38
29
5
4
109-36
+73
92
2
Go Ahead Eagles
38
23
8
7
62-25
+37
77
3
De Graafschap
38
23
8
7
67-47
+20
77
4
Almere City FC
38
22
9
7
75-48
+27
75
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.