NAC vindt gewenste verdediger in België

Reacties

Dorian Dervite is de door NAC Breda gewenste centrale verdediger. De dertigjarige Fransman wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Belgische Charleroi. Als het papierwerk is afgerond zal NAC de transfer wereldkundig maken.

NAC vindt gewenste verdediger in België

Trainer Mitchell van der Gaag heeft er de laatste weken geen geheim van gemaakt nog een centrale verdediger te zoeken. Een poging Joost van Aken op huurbasis over te nemen van Sheffield Wednesday mislukte en andere opties bleken ook niet haalbaar.

Dervite is ruim 1 meter en negentig centimeter en is een fysiek sterke verdediger. Hij kwam dit seizoen tot slechts twee wedstrijden van Charleroi, waar zijn contract tot medio 2020 liep. Eerder stond de Fransman onder contract bij Tottenham Hotspur, Villarreal B, Southend United, Charlton Athletic en Bolton Wanderers. Met Karol Mets, Menno Koch en Daan Klomp beschikt NAC over drie centrale verdedigers, terwijl City-huurling Erik Palmer-Brown niet meer in de plannen lijkt voor te komen.

Dervite is de vijfde winteraanwinst voor de nummer zeventien van de Eredivisie. Khalid Karami, Alex Gersbach, Ramon Pascal Lundqvist en Sullay Kaikai waren al vastgelegd. NAC lijkt daarmee klaar op de transfermarkt. De zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Mitchell te Vrede wordt gestaakt. De technische staf denkt door de terugkeer van de geblesseerden Gervane Kastaneer en Robert Mühren voldoende opties voorin te hebben. Ook nieuweling Kaikai en Giovanni Korte kunnen daar spelen en met Sydney van Hooijdonk is er nog een optie. Bovendien is de hoop dat Te Vrede binnenkort weer aan kan sluiten groot.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.