NAC shopt bij FC Twente voor defensieve versterking

Reacties

NAC Breda heeft zich voor de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van Nacho Monsalve. De verdediger komt transfervrij over van FC Twente.

NAC shopt bij FC Twente voor defensieve versterking

De 25-jarige Nacho kwam slechts een jaar uit voor FC Twente, waarmee hij kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie. De Spanjaard kreeg geen nieuw contract en NAC houdt hem nu in Nederland. De bij Atlético Madrid opgeleide mandekker kwam vorig seizoen in Enschede tot 23 wedstrijden en drie doelpunten.

Technisch directeur Tom Van den Abbeele is vanzelfsprekend blij met de komst van Nacho. 'Nacho is een fysiek sterke verdediger die eigenlijk op iedere positie in de defensie uit de voeten kan. Wij hebben hem gehaald voor in het hart van onze defensie. Hij heeft bij Atlético Madrid een goede opleiding gehad. Met zijn 25 jaar moet hij daarnaast de wat jongere spelers in de ploeg prima mee aan de hand kunnen nemen en een leidersrol op zich nemen. We zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen.'

Het gedegradeerde NAC heeft zich nu met drie spelers versterkt. Eerder werden Robin Schouten (Jong Ajax) en Nick Olij (AZ) al vastgelegd door de Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.