NAC richt pijlen op zeer gewilde De Wijs

Reacties

NAC Breda heeft zijn pijlen gericht op PSV-verdediger Jordy de Wijs. De Parel van het Zuiden is lang niet de enige club met interesse: een handvol clubs uit de Eredivisie heeft bij de Eindhovenaren naar de linkspoot geïnformeerd.

NAC richt pijlen op zeer gewilde De Wijs

De Wijs groeide op bij PSV, maar tot een échte doorbraak in het eerste elftal kwam het vooralsnog niet. De afgelopen anderhalf jaar speelde de Brabander op huurbasis bij Excelsior, onder Mitchell van der Gaag. De oefenmeester werd woensdag officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van NAC, hij maakte De Wijs geruime tijd van dichtbij mee.

De linksbenige verdediger kan als back uit de voeten, maar komt het best tot zijn recht in het centrum van de defensie. Daar zou hij de opvolger van Pablo Marí moeten worden: de huurperiode van de Spanjaard zit erop. De Wijs heeft bij PSV nog een contract voor één seizoen. De landskampioen wil hem het liefst verkopen, terwijl NAC in principe uit is op een huur.

Technisch directeur Hans Smulders van NAC (die in het verleden bij FC Eindhoven werkte) haalde met Rai Vloet, Menno Koch, Olivier Rommens en Nigel Bertrams eerder al verschillende spelers met een verleden bij PSV naar Breda.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.