NAC krijgt eindelijk groen licht van City en huurt Ilic

Reacties

Op de eerste training stond Luka Ilic al op het veld met de selectie van NAC Breda. Dat de negentienjarige Serviër komend seizoen door Manchester City in Breda gestald zou worden, was al lang geen geheim meer, maar nu is ook de definitieve huurovereenkomst bekrachtigd. Aangezien die per 1 juli inging, hadden de betrokken partijen besloten dat Ilic op de eerste training al acte de presence gaf.

NAC krijgt eindelijk groen licht van City en huurt Ilic
© NAC Breda

Ilic had op zijn Instagram-account onlangs al foto’s van zichzelf in Breda geplaatst. Tot ongenoegen van Manchester City, dat graag zelf wil bepalen wanneer een verhuur bekend wordt gemaakt. Ilic is voor NAC een huurling uit het hoogste City-segment. De Servische spelmaker is in feite de opvolger van de Spanjaard Manu García. Vorig seizoen waren García en zijn landgenoot Angeliño de twee City-spelers uit de buitencategorie.

Ilic werd vorig seizoen door City gehaald en direct uitgeleend aan Rode Ster Belgrado. Met die club veroverde hij het landskampioenschap. Ilic speelde in veertien duels mee en scoorde twee keer. In Servië staat de linkspoot te boek als een groot talent, hij kwam ook meerdere malen uit voor de nationale jeugdselecties.

De Serviër is het vierde City-talent dat deze zomer aansluit bij de groep, in navolging van doelman Arijanet Muric, verdediger Erik Palmer-Brown en middenvelder Paolo Fernandes. NAC legde op eigen kracht al vijf spelers vast: Pele van Anholt, Gervane Kastaneer, Mikhail Rosheuvel, Jurich Carolina en Greg Leigh.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.