NAC hoopt op Jong PSV-middenvelder Lundqvist

Reacties

NAC Breda heeft goede hoop zich op korte termijn te kunnen versterken met Ramon Pascal Lundqvist. De Zweedse middenvelder van Jong PSV heeft al te horen gekregen dat hij transfervrij mag vertrekken uit Eindhoven. Naast NAC is er nog interesse van een andere Nederlandse club, naar verluidt VVV-Venlo, en Lundqvist heeft ook een buitenlandse optie.

NAC hoopt op Jong PSV-middenvelder Lundqvist

De 21-jarige Lundqvist behoort dit seizoen steevast tot de uitblinkers bij Jong PSV, maar een doorbraak in het eerste elftal zit er voor hem niet in. De Zweedse jeugdinternational, die op verschillende posities op het middenveld inzetbaar is, maakte in de eerste seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie zeven goals en leverde zes assists. Lundqvist kwam als zestienjarige B-speler in 2013 naar PSV, hij is afkomstig uit de opleiding van Kalmar FF.

Voor NAC moet Lundqvist de tweede winterse versterking worden. Eerder namen de Bredanaars rechtsback Khalid Karami op huurbasis over van Vitesse. Linksachter Alex Gersbach kan de derde nieuweling worden. Momenteel vertoeft hij met de nationale ploeg van Australië op het toernooi om de Azië Cup. Pas daarna zullen de laatste details omtrent de overgang afgerond worden. Gersbach, die sinds de zomer slechts mondjesmaat in actie kwam voor zijn Noorse werkgever Rosenborg BK, kan een meerjarig contract ondertekenen in Breda.

De zoektocht van NAC naar een aanvaller en een centrale verdediger duurt nog voort.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.