NAC hoopt na komst vierde City-huurling nog op spits

Reacties

Met Arijanet Muric (foto) heeft NAC Breda de gewenste doelman, en alweer de vierde huurling van Manchester City, binnen. De club hoopt nu nog een spits aan de selectie te kunnen toevoegen.

NAC hoopt na komst vierde City-huurling nog op spits

Voor de spitspositie is Mitchell te Vrede op het moment de eerste keus. De jonge Sydney van Hooijdonk dient zich aan en buitenspeler Gervane Kasteneer is een alternatief. Hoofdtrainer Mitchell van der Gaag zou graag zien dat er nog een doelpuntenmaker bij komt.

Wellicht kan NAC daarvoor weer aankloppen bij City. De Parel van het Zuiden haalde deze week doelman Muric (19) binnen en kreeg eerder al de beschikking over Erik Palmer-Brown (21, centrale verdediger), Paolo Fernandes (19, rechtsbuiten) en Luka Ilic (19, aanvallende middenvelder). Op dit moment lijkt het erop dat het bij vier City-huurlingen zal blijven.

Met middenvelder Anouar Kali (27), afkomstig van FC Utrecht, voegde NAC ook op eigen kracht nog een speler aan de selectie toe. De ploeg van Van der Gaag begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie zondag met een uitwedstrijd bij AZ.

Blessures
Muric en Te Vrede lijken door een blessure de eerste competitiewedstrijd van NAC te moeten missen. Mark Birighitti is de meest waarschijnlijke vervanger, terwijl Kastaneer zeer waarschijnlijk in de spits zal staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.