NAC hoopt droomkandidaat Van der Gaag na het weekend te presenteren

Reacties

NAC Breda hoopt Mitchell van der Gaag spoedig te kunnen presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De bij Excelsior afzwaaiende oefenmeester is droomkandidaat van technisch directeur Hans Smulders. De twee werkten eerder samen bij FC Eindhoven. Van der Gaag zou de opvolger worden van Stijn Vreven, die zijn contract niet verlengde.

NAC hoopt droomkandidaat Van der Gaag na het weekend te presenteren

Helemaal zeker is de komst van Van der Gaag nog niet. Hij heeft een aanbieding uit het buitenland op zak en wacht op uitsluitsel. Van der Gaag besloot eerder om zijn aflopende contract bij Excelsior niet te verlengen omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Een avontuur bij SC Heerenveen zag hij zelf niet zitten. NAC verkiest Van der Gaag boven Ernest Faber, die afscheid neemt bij FC Groningen.

Excelsior eindigde dit seizoen met Van der Gaag aan het roer op een knappe elfde plaats in de Eredivisie. In zijn eerste jaar werd de trainer twaalfde. Van der Gaag werkte eerder als trainer bij FC Eindhoven, het Cypriotische Ermis Aradippou en de Portugese clubs Belenenses en Marítimo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.