NAC haalt gewenste aanvallende versterking op bij Crystal Palace

Reacties

NAC Breda heeft zich voor de komende anderhalf jaar versterkt met Sullay Kaikai. De aanvaller komt transfervrij over van Crystal Palace en is de derde winteraanwinst van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. NAC heeft een optie om het contract met een jaar te verlengen.

NAC haalt gewenste aanvallende versterking op bij Crystal Palace

De 23-jarige Kaikai gold in de jeugd als een groot talent bij Crystal Palace, maar kwam uiteindelijk in de verhuurmolen terecht. Zo speelde hij tijdelijk voor Crawley Town, Cambridge United, Shrewsbury Town, Brentford en Charlton Athletic.

Dit seizoen mocht Kaikai het weer proberen bij Palace, maar dat werd geen succes. Hij viel twee keer in tijdens wedstrijden in het toernooi om de League Cup en kwam in totaal niet verder dan twintig speelminuten. De Premier League-club was dan ook bereid om hem transfervrij naar NAC te laten vertrekken.

Kaikai, die op beide vleugels en als centrumspits uit de voeten kan, is blij met de kans die NAC hem biedt, vertelt hij op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. 'Ik heb veel goede dingen gehoord, ook over de supporters. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar deze uitdaging. Toen ik hoorde over de kans om voor NAC te kunnen spelen, was ik direct geïnteresseerd. Ik kan niet wachten om te beginnen en alles te geven. Ik ga proberen om direct van waarde te zijn.'

NAC Breda kende afgelopen weekend een belabberde herstart in de Eredivisie. In Tilburg werd met 2-0 verloren van de grote rivaal Willem II. Eerder versterkte NAC zich deze maand met Khalid Karami en Ramon Pascal Lundqvist. NAC mikt nog op de komst van een centrale verdediger en verwacht de komst van linksback Alex Gersbach (Rosenborg BK) snel af te ronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.