NAC eindelijk akkoord met Chelsea over huur Perica

Reacties

De kogel is eindelijk door de kerk: Stipe Perica komt ook dit seizoen uit voor NAC Breda. De negentienjarige Chelsea-aanvaller wordt voor een jaar gehuurd door de West-Brabantse club, die tot vandaag geen enkele spits in de selectie had.

NAC eindelijk akkoord met Chelsea over huur Perica

'Ik geloof heel erg in Stipe. Hij is een jaar ouder dan vorig jaar, heeft meer ervaring en kan veel voor ons betekenen', aldus coach Nebojsa Gudelj tegenover Voetbal International over de tweede huurperiode van Perica in Breda.

Onlangs maakte Vl al melding van de komst van de Kroaat. De partijen waren begin deze maand inderdaad bijna akkoord, maar op het laatste moment krabbelde Chelsea alsnog terug. Technisch directeur Graeme Rutjes stelde zich op het standpunt dat hij geen huursom wilde betalen, terwijl de Londenaren per se geld wilden zien. Vandaag zijn NAC en Chelsea alsnog tot overeenstemming gekomen.

Chelsea, waar Perica nog geen uitzicht had op speelminuten, zag in dat de aanvaller vlieguren moet maken om een betere speler te worden. NAC op haar beurt heeft de gewenste versterking voor de voorhoede. Afgelopen seizoen vertolkte de Kroaat veelal de rol van supersub. Als NAC zijn werkvergunning rond krijgt, kan Perica volgende week zondag tegen FC Twente voor het eerst zijn opwachting maken.

Hoewel Rutjes stelt dat de selectie nu compleet is, versterken de Brabanders zich de komende weken mogelijk met meerdere krachten. Coach Nebojsa Gudelj wil er nog een aanvaller en centrale verdediger bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.