NAC Breda haalt Kastaneer terug naar Eredivisie

Reacties

Gervane Kastaneer speelt volgend seizoen in het shirt van NAC Breda. De Brabanders nemen de spits over van 1. FC Kaiserslautern. Kastaneer tekent voor twee seizoenen.

NAC Breda haalt Kastaneer terug naar Eredivisie

In Nederland was Kastaneer eerder actief bij FC Dordrecht, ADO Den Haag en FC Eindhoven. Hij speelde in totaal 27 duels in de Eredivisie, waarin hij vijf keer het net vond. In Duitsland speelde Kastaneer vorig seizoen tien competitiewedstrijden in de Tweede Bundesliga, daarin scoorde de Rotterdammer niet.

'Ik heb de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd en ik was direct enthousiast over deze club', is de eerste reactie van Kastaneer op de site van NAC Breda. 'Spelen voor NAC is een mooie stap in mijn carrière. Ik heb veel over de club gehoord en ga de komende twee seizoenen alles geven, waarbij ik natuurlijk hoop op veel doelpunten en assists.'

NAC Breda opent het seizoen op 12 augustus met een uitwedstrijd tegen AZ. Eerder verwelkomde de club al Pele van Anholt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.