NAC Breda en Hyballa nu al uit elkaar

Reacties

En weer is er een slachtoffer in de Bredase slangenkuil. NAC Breda gaat niet met Peter Hyballa als trainer aan het nieuwe seizoen beginnen. De Brabantse Keuken Kampioen Divisie-club neemt opnieuw vroegtijdig afscheid van een oefenmeester.

NAC Breda en Hyballa nu al uit elkaar
© Pro Shots

Zo komt er binnen een halfjaar al een einde aan de periode van de 44-jarige Duitser bij de Keuken Kampioen Divisie-club. In het statement van NAC wordt gesproken van een 'verschil van inzicht over de manier waarop de club het aakomende jaar invulling wil geven aan een succesvol seizoen'.

Onlangs kwam het al tot een conflict tussen Hyballa en technisch manager Tom Van Den Abbeele. Volgens de trainer deugde het sportieve beleid van de Belg niet en hij deelde zijn onvrede ook in de media. De manier waarop Hyballa de pers zocht, vond algemeen directeur Mattijs Manders niet kunnen. 'Heb ik hem ook gezegd. Ik heb vorige week maandag met Hyballa uitgebreid gezeten. In de beste families komt ruzie voor, soms slaande ruzie. Dat is niet erg. Maar het gaat mij om de vorm.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Steijn wil graag werken bij NAC en wordt genoemd als opvolger van Hyballa'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.