Na vijf jaar weg bij Vitesse: 'Een afscheid? Voor nu wel'

Reacties

Na vijf seizoenen sluit het Vitesse-boek voor Matus Bero. Hij kijkt terug op mooie jaren in Arnhemse dienst.

Na vijf jaar weg bij Vitesse: 'Een afscheid? Voor nu wel'
© Pro Shots

De 27-jarige Bero vertrekt transfervrij bij Vitesse, al vindt hij dat aan de andere kant ook weer lastig. 'Of dit een afscheid is? In het leven en het voetbal weet je het nooit, maar voor nu wel. Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen heb gekregen door wat ik hier heb gedaan. Dat helpt me een beter mens en betere voetballer te worden', vertelt Bero in een afscheidsinterview met Vitesse TV.

'Ups and downs? Het Europese avontuur was zeker een up, maar ook het moment dat ik basisspeler werd. Dat was erg belangrijk, omdat ik van een club kwam waar ik weinig speelde (Trabzonspor, red.). De bekerfinale was ook mooi, maar die zie ik niet als succes, omdat je hem ook wilt winnen. Dit seizoen liep ook niet helemaal hoe we wilden. Aan de andere kant hebben we alles gegeven. Misschien is dat lastig om te horen, maar wel de waarheid', zegt Bero.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bero kwam tot 143 Eredivisie-wedstrijden voor Vitesse. Daarin scoorde hij twintig keer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.