Na Rembrandt nu hiphop-artiesten op nieuwe Eredivisie-bal

Reacties

Na Henk Schiffmacher, Johnny de Mol en het Rijksmuseum heeft het muzieklabel Top Notch en Noah's Ark getekend voor het ontwerp van de nieuwe Eredivisie-bal.

Na Rembrandt nu hiphop-artiesten op nieuwe Eredivisie-bal

Het muzieklabel heeft een elftal talentvolle Nederlandse hiphop-artiesten een plaats gegeven op de nieuwe bal, die vorig jaar nog werd gesierd door de zeventiende eeuwse schilder Rembrandt. Op de bal, genaamd 'De Beloften', zijn portretten van Yade Lauren, S10, Delany, Mensa, Lucass, Philly More, Caza, Jack, Wally A$M, Sor en ADF Samski te vinden.

Vincent Patty van Top Notch & Noah's Ark noemt de samenwerking als vanzelfsprekend. 'De Nederlandse hiphop- en voetbalcultuur zijn op meerdere manieren nauw met elkaar verbonden. Zo is vriendschap en kruisbestuiving tussen artiesten en voetballers in Nederland een natuurlijk fenomeen. En in zowel muziek als sport geldt voor beloften met een droom dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, wie je bent, van wie je houdt of wat je op de bank hebt staan – het enige wat telt is wat jij laat zien op het veld of op het podium.'

De bal 'De Beloften' wordt gebruikt als de Eredivisie-clubs in vriendschappelijke duels zich voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.