Na lang wachten heeft Bayern München droomaankoop Sané binnen

Reacties

Bayern München heeft droomaankoop Leroy Sané na meer dan een jaar wachten eindelijk binnen. De aanvaller komt voor naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro over van Manchester City.

Na lang wachten heeft Bayern München droomaankoop Sané binnen
© Pro Shots

Sané (24) tekent een vijfjarig contract bij Bayern, dat de Duits international vorig jaar al wilde halen. City weigerde echter om medewerking te verlenen en het startschot voor een transfersoap werd gegeven. Deze saga werd abrupt beëindigd toen Sané in augustus een gescheurde kruisband opliep. De gesprekken over een transfer werden direct afgebroken.

Bayern zette Sané echter nooit uit zijn hoofd. De Duitse kampioen hield contact met de aanvaller, die aangaf dat hij graag naar Bayern wilde komen. Sané liet City weten dat hij zijn tot medio 2021 doorlopende contract niet wilde verlengen en dus ging de deur voor een transfer wagenwijd open. Sané en Bayern wisten het al snel eens te worden over een contract.

De onderhandelingen tussen Bayern en City verliepen, net als afgelopen zomer, een stuk moeizamer. City zette in op een transfersom van zestig miljoen euro, terwijl Bayern veertig miljoen wilde betalen. Beide partijen schijnen elkaar nu in het midden te zijn genaderd. Sané is de eerste topaankoop van Bayern voor het komende seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Sané
Meer over L. Sané
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.