Na Jol haken ook Amerikanen af bij ADO

Reacties

De zoektocht naar een nieuwe eigenaar verloopt stroef bij ADO Den Haag. Nadat eerder deze week Martin Jol aan VI liet weten vooralsnog af te haken, heeft nu ook het Amerikaanse World Soccer Holdings (WSH) een stapje teruggedaan.

Na Jol haken ook Amerikanen af bij ADO
© Pro Shots

World Soccer Holdings was maandenlang in beeld als potentiële koper. Toch liet woordvoerder Bob Heere vandaag weten af te zien van een mogelijke overname. Daarmee haakt de tweede potentiële koper in een week tijd af.

Eerder deze week liet clubicoon Jol weten vooralsnog af te haken. Hij had al een getekende overeenkomst met grootaandeelhouder United Vansen, maar werd ondanks zijn staat van dienst niet met open armen ontvangen in Den Haag. Voor zover bekend zijn er nu nog twee potentiële kopers in de race: Ad Nederlof en een groep rondom Jeroen Lentze. De voorkeur vanuit de ADO-directie gaat al enige tijd uit naar multimiljonair Nederlof.

Intussen heeft het er alle schijn van dat trainer Ruud Brood gewoon aanblijft. Daryl Janmaat liet in de EK Live Show van Voetbal International weten dat hij dit weekend een onderhoud heeft met de oefenmeester. Maandag staat de eerste training op het programma, net als een kort geding dat is aangespannen door United Vansen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.