Na De Ligt ook Frenkie de Jong in de prijzen, Hasenhüttl zegt sorry tegen Emery

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na De Ligt ook Frenkie de Jong in de prijzen, Hasenhüttl zegt sorry tegen Emery

• Na 'Golden Boy' Matthijs de Ligt is ook Frenkie de Jong maandagavond in de prijzen gevallen. Op het sportgala van Amsterdam werd de 21-jarige middenvelder van Ajax verkozen tot grootste talent van het jaar. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Fans van Tottenham Hotspur hebben een eerste blik mogen werpen op het nieuwe stadion van de club. De Londense formatie zou eigenlijk 15 september al het nieuwe stadion betrekken, maar onder meer problemen met de veiligheidssystemen stelde die opening uit. Wanneer Spurs wel voor het eerst mag schitteren in het nieuwe onderkomen is nog altijd niet definitief bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik moest eerst naar mijn spelers. Ik heb later nog handen geschud'
Ralph Hasenhüttl heeft Arsenal-coach Unai Emery zijn excuses aangeboden. De Oostenrijkse coach van Southampton vergat zondag prompt zijn collega de hand te schudden nadat zijn ploeg door een goal van Charlie Austin in de 85ste minuut met 3-2 won van Arsenal. Daarmee won Southampton niet alleen voor het eerst een thuiswedstrijd dit seizoen in de Premier League, er kwam voor Arsenal ook een einde aan een reeks van 22 ongeslagen wedstrijden. 'Voor dit gevoel ben ik naar de Premier League gekomen. De overwinning vieren in zo'n ambiance is een heel speciaal moment voor mij', legt Hasenhüttl bij BBC uit waarom hij het schudden van de handen even was vergeten.

• Niet Harry Kane maar wielrenner Geraint Thomas is in Groot-Brittannië uitgeroepen tot BBC Sports Personality of the Year. Kane leidde als aanvoerder het nationale elftal van Engeland naar de halve finale op het WK in Rusland, maar het was niet voldoende om de winnaar van de Tour de France te verslaan in de verkiezing. Engels bondscoach Gareth Southgate viel wél in de prijzen. Hij werd verkoezen tot beste coach van het jaar.

'Ons geduld is op na zoveel loze beloftes'
• De Spaanse voetbalclub Reus Deportiu staat op het punt het complete elftal kwijt te raken. De nummer negentien op de ranglijst van de Segunda División, het tweede niveau in Spanje, verkeert in financiële problemen waardoor de spelers hun salaris niet hebben gekregen. 'We hebben de optie om ons contract te beëindigen en we hebben besloten dat te doen', legt aanvoerder Jesus Olmo uit. 'De problemen zouden 26 oktober opgelost zijn, maar de club is de beloftes niet nagekomen. Er is geen weg meer terug.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.