Mvogo lijkt transfer te maken, Brobbey meldt zich wél in Leipzig

Reacties

Yvon Mvogo lijkt op korte termijn een transfer te maken. De doelman werd de afgelopen twee seizoenen door PSV gehuurd van RB Leipzig, maar moest deze zomer terugkeren. Dinsdag ontbrak hij echter op de training, omdat een transfer de afrondende fase heeft bereikt.

Mvogo lijkt transfer te maken, Brobbey meldt zich wél in Leipzig

De Bundesliga-club kwam dinsdag met de mededeling dat de Zwitser niet op het veld zou verschijnen. L'Équipe meldde eerder deze week dat de doelman interesse genoot van FC Lorient. De club uit de Ligue 1 ziet in Mvogo de man die komend seizoen onder de lat moet staan.

Mvogo kwam bij PSV in twee seizoenen tot 54 officiële wedstrijden. Doordat hij enkele malen in de fout ging, was hij nooit onomstreden. Al veroverde hij aan het einde van afgelopen seizoen zijn basisplaats in Eindhoven terug ten koste van Joël Drommel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wie wel in Leipzig verscheen was Brian Brobbey. De spits wil dolgraag terug naar Ajax, maar de Duitsers zitten wat betreft de transfersom hoog in de boom. Hoewel Brobbey zelf een akkoord heeft met de Amsterdammers moest hij zich daardoor gewoon melden bij zijn huidige broodheer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.