Muur Ter Stegen: de duizelingwekkende cijfers van Barcelona

ADVERTORIAL – Marc-André ter Stegen heeft dit seizoen in La Liga al liefst vijftien keer de nul gehouden. Vanavond staat Villarreal voor de uitdaging om de muur van Barcelona te passeren. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Muur Ter Stegen: de duizelingwekkende cijfers van Barcelona
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Bij Barcelona gaat het vaak over de klasse van de aanvallers en de spelmakers. Over het koele afwerken door Robert Lewandowski, over de dribbels van Ousmane Dembélé en Gavi, over de slimme passes van Pedri en Frenkie de Jong. Een van de grootste drijvende krachten achter het succes van de koploper van Spanje wordt nog vaak over het hoofd gezien: Ter Stegen. Tegen Sevilla hield de dertigjarige goalie uit Mönchengladbach zondagavond opnieuw zijn doel schoon.

Na twintig speelrondes in La Liga heeft Barça nog maar zeven goals geïncasseerd. Drie daarvan vielen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid op 16 oktober, het duel dat de enige competitienederlaag tot nu toe van het team van Xavi opleverde (3-1). Buiten de verloren Clásico hield Ter Stegen dus wel erg vaak de nul. Sterker, hij is de doelman uit de tien grootste competities van Europa die dit seizoen het vaakst de nul heeft gehouden.

Bij Unibet is het onder het kopje Einde speeltijd mogelijk om in te zetten op het aantal goals per team. Denk jij dat de defensie van Barcelona tegen Villarreal opnieuw overeind blijft? De quotering voor minder dan 0,5 goals van Villarreal is maar liefst 2.75.

Een misschien nog wel aantrekkelijkere optie: het via Bet Builder combineren van een zege van Barcelona met minder dan 0,5 goals van Villarreal. Met andere woorden: Barcelona wint en houdt de nul. Inzetten op die combinatie kan jou 3.30 keer de inleg opleveren.

De defensieve cijfers van Barcelona zijn verbluffend, ook als verder wordt gekeken dan enkel het houden van de nul. De koploper van Spanje staat per competitiewedstrijd gemiddeld maar 7,6 doelpogingen toe. Ter vergelijking: bij Real Madrid is dat moyenne 10,9 doelpogingen per wedstrijd. Het goede verdedigen speelt dus een belangrijke rol in de titelstrijd. Door te winnen van Sevilla profiteerde Barcelona zondag optimaal van de nederlaag van De Koninklijke bij Real Mallorca. Het gat tussen de nummer één en twee van La Liga is nu acht punten. Denk jij dat Barcelona doorstoomt op bezoek bij subtopper Villarreal? De notering voor een overwinning is 1.91.

Beleef de heerlijke voetbaldag met extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's