Müller maakt status van ultieme Barcelona-plaaggeest weer waar

Reacties

Bayern München is in de uitwedstrijd bij Barcelona op een 0-1 voorsprong gekomen. Dat Thomas Müller de doelpuntenmaker was, kon niet erg verrassend genoemd worden.

Müller maakt status van ultieme Barcelona-plaaggeest weer waar
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 3
Bayern München
Bayern München

Müller opende dinsdagavond de score met een schot van afstand. Zijn inzet werd van richting veranderd door Barcelona-verdediger Éric García, waardoor doelman Marc-André ter Stegen op het verkeerde been stond en een antwoord schuldig moest blijven.

Voor Müller is dit al de zevende keer dat hij scoort tegen Barcelona. Dat terwijl de aanvaller dinsdag pas voor de zesde keer tegenover de Catalanen staat. Dertien maanden geleden scoorde Müller nog twee keer in de legendarische 2-8 overwinning van Bayern en ook in zijn eerste ontmoeting met Barcelona, in het seizoen 2012/13, scoorde de aanvaller tweemaal.

In de Champions League is er geen enkele andere speler die vaker heeft gescoord tegen Barcelona dan Müller. In totaal staat de Duitser nu op 49 Champions League-doelpunten: dat is er een meer dan Zlatan Ibrahimovic en Andriy Shevchenko. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.