Müller bezocht Ajax-kleedkamer na karatetrap: 'Natuurlijk niet bewust'

Reacties

Ajax en Bayern München eindigden dinsdagavond allebei met tien man op het veld. Aan de kant van de thuisploeg werd Maximilian Wöber weggestuurd, terwijl ook Bayern-aanvaller Thomas Müller een directe rode kaart kreeg van scheidsrechter Clément Turpin.

Müller bezocht Ajax-kleedkamer na karatetrap: 'Natuurlijk niet bewust'

Müller moest inrukken na een heuse karatetrap, waarbij hij het hoofd van Nicolás Tagliafico raakte. De linksback van Ajax moest op het veld gehecht worden. Na afloop, op weg naar de spelersbus, probeerde een journalist van TZ Müller om een reactie te vragen. 'Het was natuurlijk niet bewust', was het enige dat de Duitse international erover kwijt wilde.

Na deze woorden draaide Müller zich om en meldde hij zich bij de kleedkamer van Ajax. Daar wilde de aanvaller nog even persoonlijk zijn excuses aanbieden bij Tagliafico, die de wedstrijd na zijn blessurebehandeling overigens wel weer kon hervatten. De Argentijn zat echter al niet meer in de kleedkamer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Coach Niko Kovac weet dat de rode kaart voor Müller terecht was. 'Hij zag zijn tegenstander niet, maar je moet weten dat er altijd een tegenstander in je rug naar de bal kan komen', stelde de oefenmeester. 'De rode kaart voor Wöber was ook terecht, hij kwam veel te hard in. De scheidsrechter heeft het goed gedaan: beide rode kaarten waren terecht, beide penalty's waren terecht. Ik denk alleen dat hij in de mist ging bij de 3-3. Volgens mij was dat buitenspel.'

'Ajax laat zien opgewassen te zijn tegen de grootste ploegen van Europa'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.