Twijfelachtig record Sunderland dankzij blunderende Ruiter

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Twijfelachtig record Sunderland dankzij blunderende Ruiter

• Sunderland heeft een twijfelachtig record op zijn naam gezet, want voor de twintigste opeenvolgende thuiswedstrijd werd er niet gewonnen. Nooit eerder kwam dat voor in het Engelse profvoetbal. Zaterdag was Robbin Ruiter een van de hoofdschuldigen, want de van FC Utrecht overgenomen doelman ging bij beide tegentreffers niet vrijuit. Gelukkig voor hem maakte de doelman van Millwall ook twee blunders, waardoor het 2-2 werd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Chelsea-manager Antonio Conte gaat sinds kort door het leven met een modieus baardje. Een probeersel van mevrouw Conte, zo verklaarde de Italiaan voorafgaan aan het nieuwe Premier League-weekend.

• Het was een opmerkelijk relletje bij Go Ahead Eagles - FC Dordrecht, vrijdagavond. Feyenoord-huurling Gustavo Hamer scoorde de 0-3 en rende vervolgens naar de zijlijn, waar zijn vriendinnetje op hem stond te wachten. Het duo vierde de treffer met een dikke smakkerd, maar daar was een van de Deventer stewards niet van gediend. Hij onderbrak het feestje en stuurde beide tortelduifjes weg. Bij Go Ahead zijn ze op hun beurt weer niet zo gediend van de bemoeiende steward. En dus maken ze het op deze manier goed. Klasse!

'In de zeventien jaar dat ik manager ben, heb ik nog nooit meegemaakt dat een speler injecties krijgt om een oefenduel te spelen. Ik ben zelf echt niet heilig, maar dit... '
• Slecht nieuws bij Manchester United. Verdediger Phil Jones ontbreekt zaterdag tegen Newcastle United, en José Mourinho heeft verklapt waarom. Jones zou voorafgaand aan het oefenduel tussen Engeland en Brazilië liefst zes (!) injecties hebben gehad om tóch te kunnen spelen met een kleine blessure. Ze hielpen weinig, na een kwartier ging Jones alweer naar de kant. En daar is Mourinho behoorlijk pissig over. 'Dit kan toch niet? Spelers met pijntjes moet je toch gewoon aan de kant laten tijdens vriendschappelijke wedstrijden?'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.