Mourinho wees AC Milan af: 'Dat deed me enorm veel deugd'

Reacties

José Mourinho beleefde veel successen in Milaan als trainer van Internazionale, maar werd er donderdag niet hartelijk ontvangen door de supporters van rivaal AC Milan. Met AS Roma verloor de Portugese trainer in San Siro en Mourinho kon het daarna niet laten om een oud verhaal uit de doeken te doen.

Mourinho wees AC Milan af: 'Dat deed me enorm veel deugd'
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
3 - 1
AS Roma
AS Roma

Mourinho vertelde dat hij drie jaar geleden door Milan werd benaderd, maar die aanbieding afwees. Het was de periode waarin hij zonder club zat, na zijn vertrek bij Manchester United en nog voor zijn avontuur bij Tottenham Hotspur. 'Na drie dagen heb ik 'nee' gezegd en dat deed me enorm veel deugd', zei Mourinho tijdens de persconferentie na Milan-Roma.

'Ik ben een professional, maar er is altijd ruimte voor passie', vervolgde de trainer. 'In die passie zit ook een stukje vijandigheid. Ik ben nog steeds heel blij met het antwoord dat ik toen gaf. De clubleiding van Milan kwam naar me toe, maar ik zei: "Ga naar huis, ik kom niet." Als ik zie hoe ik vandaag werd ontvangen in San Siro, ben ik er nog steeds blij mee.'

Mourinho was na afloop van Milan-Roma niet te spreken over de scheidsrechter:

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.