Mourinho verwacht zware pot tegen Feyenoord: 'Voelt als Champions League'

Reacties

Trainer José Mourinho van AS Roma kijkt met ontzag naar de overgebleven deelnemers in de Europa League. De club reist met een overwinning op zak af naar Rotterdam voor de Europese ontmoeting met Feyenoord.

Mourinho verwacht zware pot tegen Feyenoord: 'Voelt als Champions League'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Feyenoord-AS Roma is één van de vier tweeluiken in de kwartfinale van de Europa League, Manchester United, Sevilla, Juventus, Sporting, Bayer Leverkusen en Union Sint-Gillis zijn de andere kanshebbers op de titel. Mourinho is onder de indruk, zo liet hij weten na de gewonnen wedstrijd tegen Torino.

'We hebben niet de grootste selectie en staan in de kwartfinale van de Europa League, dat meer aanvoelt als de Champions League. We willen denken als een grote club, maar hebben een team met limieten.' Die limieten komen tegen Feyenoord mogelijk ook aan het licht, omdat Mourinho aan het einde van het interview aangaf dat hij niet meer rekent op spits Ole Solbakken, die een schouderblessure opliep.

Feyenoord en AS Roma staan donderdagavond om 18.45 uur tegenover elkaar in De Kuip, de winnaar van het tweeluik speelt in de halve finale tegen Bayer Leverkusen of Union Sint-Gillis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.