Mourinho rekent op revanche na blamage in Noorwegen

Reacties

José Mourinho beleefde met AS Roma op 21 oktober een dramatische avond bij het Noorse Bodø/Glimt, dat in de Conference League met liefst 6-1 won. Mourinho voorspelt dat zijn ploeg donderdag in Stadio Olimpico veel beter voor de dag zal komen.

Mourinho rekent op revanche na blamage in Noorwegen
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
2 - 2
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt

Ondanks de beschamende nederlaag in Noorwegen heeft Roma nog altijd uitzicht op de knock-outfase in de Conference League. De Romeinen staan na drie duels één punt achter koploper Bodø/Glimt. 'Er zijn nog negen punten om voor te spelen, dus onze situatie is positief', zei Mourinho op een persconferentie.

'We willen bovenaan de groep eindigen en dat is nog steeds heel goed mogelijk. We zullen de wedstrijd in Noorwegen alleen niet vergeten. Dat is zeker geen wedstrijd die we snel vergeten. We hebben die avond als één team verloren en we willen donderdag als één team winnen. Het wedstrijdverloop zal zeker niet hetzelfde zijn als toen', benadrukt Mourinho, die in de Serie A met Roma op de vierde plaats staan na elf speelrondes.

Bji de persconferentie werd Mourinho vergezeld door Tammy Abraham, die afgelopen zomer overkwam van Chelsea en sindsdien vier goals maakte in vijftien officiële duels. 'Tammy moet zich aanpassen aan alles wat hier nieuw is: nieuwe competitie, nieuwe scheidsrechters, nieuwe gebruiken. Toch doet hij het goed, ondanks dat hij in een lastige fase zit. Tammy is een geweldige speler en we hebben vertrouwen in hem', besluit Mourinho.

UEFA Europa Conference League

Stand Groep C UEFA Europa Conference League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
AS Roma
6
4
1
1
18-11
+7
13
2
FK Bodø/Glimt
6
3
3
0
14-5
+9
12
3
Zarja Loegansk
6
2
1
3
5-11
-6
7
4
CSKA Sofia
6
0
1
5
3-13
-10
1
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.